Avantajele scannerelor 3D Open Technologies

 • Usor de folosit
  Câțiva pași simpli și software-ul nostru ușor de utilizat fac ca utilizatorii sa poata fi imediat productiv.
  Sistemul de scanare dentar Optical RevEng  se poate integra cu foarte mare usurinta cu software-ul CAD principal de pe piață cu ușurință clar pentru utilizatorul final. Strategia de lucru poate fi definita în mod direct în software-ul CAD sau software-ul de scanare. Rezultatul este o procedură de scanare ghidata, care permite utilizatorului să digitalizeze fiecare proces fără probleme.
 • Precizie
  Precizia diferitelor sistemele pe care le oferim a fost testata experimental in cazuri multi-implant unde poziția a fost calculată folosind corpuri de scanare de metal realizate de noi. Măsurătorile furnizate de către scaner au fost comparate cu cele obținute cu mare precizie.
 • Flexibilitate
  În plus față de procedurile complet automatizate ghidate, software-ul permite aparatului să fie utilizat la un nivel „avansat”. Utilizatori avansati pot face uz direct de tot potențialul mașinii și a software-ului, eliberându-se de un flux de schematic, secvențial. Prin aplicarea experienței si capacitatilor tehnice proprii pot rezolva cazuri speciale sau da un plus de valoare muncii lor.
 • Fiabilitate
  Componentele hardware de scanare au fost special proiectate pentru a asigura o fiabilitate maximă: calibrarea sistemului rămâne stabilă în timp și întreținerea obișnuită este minima.
 • Personalizare
  Produsele noastre pot fi personalizate în ceea ce privește atât software-ul cat si hardware. Compania noastra produce în mod direct hardware-ul și software-ul de scanare conectat, adica suntem capabili de a oferi un serviciu complet de personalizare produs.
  Orice software utilizat în procesele de scanare este produs intern de Open Technologies, ceea ce înseamnă ca putem oferi personalizare completă în conformitate cu specificațiile fiecărui distribuitor.
 • Deschis
  Sistemul de scanare oferă fișiere de ieșire in formate deschise (STL, OBJ, OFF, foi), oferind utilizatorului o alegere complet libera a soft-ului de modelare și strategie de producție.

 

Vizualizati oferta noastra de scannere dentare 3D: