DISC PMMA ZZ MULTILAYER culoare A1-20mm universal blanks (Ø 95x20mm)

DISC PMMA MULTILAYER (peste 15%ceramica) PENTRU CAD-CAM compatibil cu diverse masini de frezat: WIELAND ,IMES-ICORE,ZIRKONZAHN , ROLAND ,AMANN-GIRRBACH .

Prețul inițial a fost: 500,00 lei.Prețul curent este: 400,00 lei.

Descriere

DISC PMMA ZZ MULTILAYER culoare A1-20mm universal blanks (Ø 95x20mm)

Conține peste 15% componente de ceramică. Disponibil in culori diferite, fără pigmenți toxici, oferă o estetică naturală pentru restaurări provizorii de lungă durată ( Certificat 3 ani ) .

Discurile și blocurile SINERGIA TEMPO MULTI respectă standardele ISO 10477.
Potrivit pentru: Coroane și punți provizorii de lungă durată (până la 3 ani), cimentate sau înșurubate, realizate cu sisteme de frezare CAD/CAM.

Crearea structurii
Posteriori: maxim două elemente fixe plus un element suspendat.
Grosimea minima fără finisaj estetic: 1 mm (ocluzal) / 0,6 mm (cervical)
Secțiune transversală de conectare: față > 10 mm2, spate > 15 mm2
Frezare: Prelucrarea poate fi efectuată cu majoritatea mașinilor de frezat CAD/CAM disponibile în comerț. Selectați uneltele adecvate conform instrucțiunilor de utilizare ale producătorului mașinii utilizate. Înainte de a începe procesul de frezare, asigurați-vă că uneltele sunt atașate corect și sigur. Efectuați prelucrarea conform parametrilor de frezare recomandați de producătorul mașinii utilizate.
Post-procesare: Odată ce procesul de frezare este complet, separați restaurările frezate de semifabricat cu discuri de carbură sau alte instrumente adecvate. Îndepărtați praful sau particulele rămase pe suprafață cu aer comprimat.
Pregătirea suprafeței: Lucrările frezate pot fi finisate cu freze din carbură de tungsten, pre-lustruite cu cauciucuri siliconice și lustruite cu paste de lustruit obișnuite și perii moi (de exemplu, lână de capră).
NOTĂ! În timpul fazelor de frezare, tăiere și finisare, nu supraîncălziți structura. Nu utilizați niciodată detergenți pe bază de alcool.
Finisaj estetic: În cazul unui finisaj estetic, utilizați compozite adecvate și bonding, respectând instrucțiunile de utilizare ale producătorului. Grosimea structurii nu trebuie să fie mai mică de 0,4 mm după prelucrare.
Fixare: Proteza provizorie se poate fixa cu toate cimenturile pentru fixarea provizorii. Cimenturile temporare care conțin Eugenol pot scădea eficiența lipirii.
Reutilizare: Discurile și blocurile frezate care au fost prelucrate complet nu trebuie utilizate în continuare ca produs medical, pentru a permite trasabilitatea fără ambiguitate a lotului.
Compoziție: Polimetilmetracrilato (PMMA), pigmenti, EDMA e fluorescenti.
INSTRUCȚIUNI DE PRELUCRARE
Discurile și blocurile SINERGIA TEMPO MULTI sunt realizate din PMMA multistrat în diverse culori (cu pigmenți netoxici) pentru o estetică naturală fără prelucrare ulterioară.
Particularitatea TEMPO MULTI constă în stratificarea care merge de la colet până la smalț; rezultatul estetic va varia deci în funcție de poziționarea structurii în disc.

Rezumatul siguranței și performanței clinice: Rezumatul siguranței și performanței clinice (SSCP) pentru discurile și blocurile PMMA realizate de Nobil Metal poate fi consultat în baza de date europeană a dispozitivelor medicale (Eudamed) la următorul link: ec.europa.eu /eudamed. Căutarea se poate face prin intermediul UDI-DI de bază raportat în Declarația de conformitate UE.

 

Indicat pentru lucrări provizorii de lungă durată ,frezat cad-cam cu diverse masini : ZZ.

Culoare A1

Disc: ø 95 x 20 mm

Produs aprobat CE.

Date tehnice.

Solubilitate in apa; < 2  µg/mm³
Absorbție apa;< 25  µg/mm³
Rezistență la indoire; >90 MPa
Conținut monomer rezidual; <0,9%

 

0
    0
    Coșul Meu
    Golește CoșulÎnapoi În Magazin