Despre noi

S.C. Evelyn S.R.L. este pe piața din România din anul 1991.

 

Distribuim acesorii protetice pentru toate tipurile de implanturi de pe piața Românească și nu numai.

Oferim asistență tuturor clienților noștri, pentru a putea dezvolta o colaborare reușită.

S.C. Evelyn S.R.L. este pe piața din România din anul 1991.
Distribuim acesorii protetice pentru toate tipurile de implanturi de pe piața Românească și nu numai.
Oferim asistență tuturor clienților noștri, pentru a putea dezvolta o colaborare reușită.
Previous slide
Next slide

New Ancorvis a fost fondat în anul 1948. Se evidențiază pe piața dentară ca un partener ideal și de încredere, extinzând gama de soluții oferite în sectorul dentar și protetic în mod constant.

Ce oferă New Ancorvis?

– Componente pentru implanturi compatibile cu peste 4000 de articole din catalog (Linia Gemini) Accesorii dentare (Linia Ancora)
– Chirurgie ghidată de calculator (soluție ușoară)
– Prototipare rapidă și producție prin topire cu laser (Evo 3D Line)
– Producție cu tehnică de frezare (EvoCAM Line)

Aliajele Nobil Metal utilizează tehnologia Strip Cast, un sistem care folosește o singură „mașină de turnare continuă”. Tehnologia Strip Cast funcționează până la 2.000°C într-o atmosferă controlată cu ajutorul unui gaz, care previne oxidarea aliajelor în timpul fazei de turnare. Acest lucru garantează conformitatea parametrilor chimici, fizici și mecanici ai aliajelor și asigură o producție constantă de loturi, cu omogenitatea, prelucrabilitatea și fiabilitatea ulterioară a produsului protetic fabricat.

Nobil Metal produce aproape două sute de tipuri de aliaje dentare și aliaje de lipit, foarte apreciate de mii de tehnicieni dentari din peste cincizeci de țări din întreaga lume!

Open Technologies este, lider în producția de scanere 3D pentru sectorul industrial și stomatologic încă de la înființarea sa în 2001.

Sprijinită de zeci de ani de experiență, de propriul departament de cercetare și dezvoltare și de departamentul intern de producție al companiei, Open Tech 3D produce scanere de laborator dedicate și software de scanare care răspund nevoilor tuturor profesioniștilor din domeniul dentar.

Laboratoare, clinici, centre de producție, instituții de formare, începători sau experți: toate părțile interesate din domeniul dentar, din întreaga lume, găsesc în Open Tech 3D sisteme deschise adaptabile la nevoile lor specifice.

Ce trebuie știut despre noi?

Siguranța și calitatea sunt întotdeauna la modă cu StyleTechDigital!

 

0
    0
    Coșul Meu
    Golește CoșulÎnapoi În Magazin